művészet & alkotás & kreativitás

rólam

"Amit látok, azt le tudom rajzolni vagy festeni... Ilyen egyszerű."

A kezdetek

ahogyan indultam

1997 óta rajzolok, festek, foglalkozom elektronikus grafikával. Végzettségem szerint szilikátipari tervező vagyok. A plasztikus kerámiaművészet és szobrászat területei nyitottak kaput és ma már a képző és iparművészet több területén is tevékenykedem. Mindezt folyamatosan alakítják a modern technológiák, innováció és az egyre szélesebbkörű társadalmi igény.

Egyedinek lenni

minden egyes munka során

A portrekeszites.hu egy kreatív műhely, ahol a prémium kategória és exkluzív megjelenés a Vevők legbelső igényeivel találkozik! Amiről csak álmodni mert… én megvalósítom! Magas minőségű anyagok, precizitás, modern technológia, művészi igényességgel! Ezt kínálom – de partnerként! Szeretném, ha az ügyfeleimmel együtt alkotnánk meg az elképzeléseik szerinti Rajzokat, Festményeket, Belsőépítészeti vagy Épületszobrászati kiegészítőket, amelyek minden alkalommal örömet okoznak, ha rájuk tekintenek!
A Reklám Grafika és 3D Design – Modellezés, valamint a Webdesign és Hirdetéskezelés területein szintén állok rendelkezésére több platformon, komoly csapattal!

Több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezem több területen is, de egyvalami nem változik – mindig lehet tovább fejlődni és többet tanulni. Ezért is szeretem az alkotó tevékenységet.

Minden rajz és minden festmény más. Mindig van egy olyan részlet, amit még nem rajzoltam, mindig kell egy olyan megoldás, amit akkor és ott tökéletesítek – hogy pont az a kép, azokkal a formákkal, fényekkel és méretben a lehető legtökéletesebb legyen!

Holecskó János

Képző és Iparművész

Készségek

szakterületeim

rajzolás
Grafit / Pasztell / Digitális 100%
Festés
Olajfestmények / Dekorációs Falfestés 95%
3D Plasztika
Szobor / Falpanel / Térelválasztó 90%
Design
Reklám Grafika / 3D Modellezés, Animáció, Látványtervezés 85%
Webdesign
Webdesign és Hirdetés kezelés 80%

Rendeljen Egyedi Műalkotást!

Kérem, használja az Ajánlatkérő űrlapot, amely úgy lett kialakítva, hogy Önnek minél egyszerűbb legyen kívánságainak megfogalmazása!

Természetesen van lehetősége hagyományos email üzenetet is írni, illetve állok rendelkezésére, ha telefonon szeretne információt kapni!