3D Plasztika

Térelválasztó

A modern belső terek és a családok is jobban igénylik a nagy, komplex, egy légterű megoldásokat, melyek tökéletes kiszolgálója egy jól formatervezett és kivitelezett Térelválasztó.

Térelválasztó

Lakberendezés

A modern belső terek és a családok is jobban igénylik a nagy, komplex, egy légterű megoldásokat, melyek tökéletes kiszolgálója egy jól formatervezett és kivitelezett térelválasztó a legkülönfélébb magas minőségű anyagok felhasználásával: acél, arany, márvány, üveg, fa, epoxy, led, stb.

Geometrikus és Nonfiguratív vagy Növényi ornamentika szintén rendelhető.

Extravagáns megoldásokal, berakások, aranyozás és LED világítás.

Méretek

Egyedi és Extrém

Teljesen egyedi méreteket is rendelhet! Kompozícióhoz mérten és egyeztetés alapján extrém arányú vagy óriás méretű falplasztikát is készítek.

Rendelési idő

Elkészítés

Legalább 6 hónappal előbb* keressen, mint ahogy a kész munkát szeretné.

Végső határidő 3 hónappal előtte*, de az + 30%.

*(Érdemes számításba venni az esetleges anyagbeszerzés, a speciális technikát igénylő fázisok, valamint a száradás és beépítés idejét is.)

A megadott intervallumok szabad kapacitás esetén értendőek! Előfordul, hogy hetekre előre tele vagyok megrendelésekkel!

Fotók beküldése

Milyen fotót küldjek?

A látványos és részletgazdag kidolgozás feltétele a nagyfelbontású fotó, amiről tervezhetek.

Szükségem van egy vagy több jó minőségű fotóra elektronikus úton.

Kérem a kiküldött árajánlat elfogadása esetén csatolt fileként válasz e-mailben* elküldeni: holecsko.janos@portrekeszites.hu

*Fontos tudni, hogy a közösségi médián keresztül küldött fotókat a rendszer letömöríti, így veszítenek a felbontás minőségéből!

Konzultáció

Terv elfogadásig

Minden esetben szükséges a többszöri személyes vagy online konzultáció, hogy kizárható legyen minden félreértés az elkészülő műalkotással kapcsolatban. Hiszen egyszeri és megismételhetetlen minden munka, nincs prototípus. Ezért kulcsfontosságú az időt és költséget megtakarítani az előzetes pontos egyeztetésekkel! Ezek alapja a méretarányos és pontos 2D és 3D rajzos és digitális tervdokumentáció, amely minden munkához elkészül.

Kiszállítás

Partner cég, Személyes

A térelválasztókat partner cégeken keresztül juttatom el az elkészítést követően egyeztetett időpontra és helyszínre speciális csomagolásban, garantálva a gyors és sérülésmentes kézbesítést.

*1.00.000 Ft felett, vagy az extrém méretű térelválasztót személyesen szállítom ki Magyarország területén bárhová díjmentesen!

Rendeljen Egyedi Térelválasztót!

Kérem, használja az Ajánlatkérő űrlapot, amely úgy lett kialakítva, hogy Önnek minél egyszerűbb legyen kívánságainak megfogalmazása!

Természetesen van lehetősége hagyományos email üzenetet is írni, illetve állok rendelkezésére, ha telefonon szeretne információt kapni! 

Tekintse meg egyéb kínálatunkat ebben a kategóriában

További Szolgáltatások

Térplasztika – Szobor

3D Plasztika

Falplasztika – Dombormű

3D Plasztika