3D Design

3D Modellezés – Animáció

A tervezés minden gyártási folyamat alapja. Ha költséghatékonyan akarunk biztosra menni, akkor elengedhetetlen, hogy a prototípus méretpontos Digitális 3D változata elkészüljön, mielőtt drága anyagot és időt pazarolnánk egy nem végleges verzióra – ezért használom a Blendert.

3D Design

Modellezés

A tervezés minden gyártási folyamat alapja. Ha költséghatékonyan akarunk biztosra menni, akkor elengedhetetlen, hogy a prototípus méretpontos Digitális 3D változata elkészüljön, mielőtt drága anyagot és időt pazarolnánk egy nem végleges verzióra.

Animáció

Látványtervezés

A vizualitás korunk egyik legfontosabb eleme az élet minden területén, de különösen igaz a reklámiparban, kereskedelemben. Ha a leglátványosabb, a legfigyelemfelkeltőbb reklámanyagot szeretné? Vagy egy élménygazdag és mutatós egyedi ajándékra van szüksége? Az Ön megoldása is a 3D ANIMÁCIÓ!

Rendelési idő

Elkészítés

Legalább 6 héttel előbb* keressen, mint ahogy a kész munkát szeretné.

Végső határidő 3 héttel előtte*, de az + 30%.

A megadott intervallumok szabad kapacitás esetén értendőek! Előfordul, hogy hetekre előre tele vagyok megrendelésekkel!

Fotók beküldése

Milyen fotót küldjek?

Nagyon fontos a pontos szerkezeti ábrák vagy nagy felbontású tárgyfotók beszerzése. Amelyek fő nézetekből - minimum 3 (!) - bemutatják a mintázandó eleme(ke)t.

A látványos és részletgazdag kidolgozás feltétele a nagyfelbontású fotó, amiről festhetek.

Kérem az ajánlatkérő űrlaphoz csatolni, vagy e-mail* címemre elküldeni csatolmányként: holecsko.janos@portrekeszites.hu

*Fontos tudni, hogy a közösségi médián keresztül küldött fotókat a rendszer letömöríti, így veszítenek a felbontás minőségéből!

Konzultáció

Terv elfogadásig

Minden esetben szükséges a többszöri személyes vagy online konzultáció, hogy kizárható legyen minden félreértés az elkészülő műalkotással kapcsolatban. Hiszen egyszeri és megismételhetetlen minden munka, nincs prototípus. Ezért kulcsfontosságú az időt és költséget megtakarítani az előzetes és munka közbeni pontos egyeztetésekkel!

Kiszállás

Egész Magyarországon

Amennyiben szükséges a személyes konzultáció: Nyíregyháza és 20km-es körzetében díjmentesen.

20km felett Magyarország teljes területén külön díj ellenében - üzemanyag, szállás költség.

600.000 Ft felett Magyarország egész területén üzemanyag költség nélkül!

Rendeljen Egyedi 3D Designt!

Kérem, használja az Ajánlatkérő űrlapot, amely úgy lett kialakítva, hogy Önnek minél egyszerűbb legyen kívánságainak megfogalmazása!

Természetesen van lehetősége hagyományos email üzenetet is írni, illetve állok rendelkezésére, ha telefonon szeretne információt kapni!