hj art studio

aktuális akciók

Használja ki most egyedi ajánlatainkat, hogy a legkedvezőbb áron tudjon rendelni!

Google értékelés

Facebook kedvezmény

hírlevél kedvezmény

Az akció csak Portré és Karikatúra, kategóriákban megrendelhető szolgáltatásokra érvényes! Minden esetben a megrendelt szolgáltatások összértékéből* kerül levonásra. *A levonás a közvetített szolgáltatásokra nem vonatkozik! (pl.: keretezés, postaköltség)

Az akciós feltételek teljesítéséhez kattintson a fentebbi képekre!
Előtte kérem, olvassa el az alábbi rövid tájékoztatót!

GOOGLE ÉRTÉKELÉS

5% kedvezmény: mérettől és technikától függetlenül a Google rendszerében leadott pozitív értékelés után:

5 csillag + szöveg*.
* A szövegnek tartalmasnak és relevánsnak kell lennie!

FACEBOOK KEDVEZMÉNY​

Facebook poszt megosztás és oldal kedvelés esetén.
5% kedvezmény jár, ha az elkészült munkáról általam közzétett Facebook posztot megosztja saját idővonalán és a Facebook oldalamat kedveli.

HÍRLEVÉL KEDVEZMÉNY​

Kizárólag a weboldalon hírlevélre feliratkozók számára érvényesíthető.

5% kedvezmény jár, ha a Kapcsolat oldalon található Hírlevél Feliratkozás űrlpon keresztül adatai megadásával feliratkozik.
Csak név és email cím szükséges. Adatait biztonságosan kezelem, harmadik félnek nem adom ki. Adatkezeléssel kapcsolatos tudnivalókat a tájékoztatóban talál:

Adatvédelmi tájékozatató

FONTOS: Az elkészült rajzról referencia fotó készül - amennyiben Weboldal, Facebook, Instagram és YouTube közzétételéhez nem járul hozzá, úgy csak teljes áron tudom vállalni a munkát! Hiszen ez alapján keresnek meg az ügyfelek, mint valószínűleg Ön is... A kedvezményes feltételek teljesítésének mulasztása esetén szintén csak teljes árat tudok kiszámlázni, megértését köszönöm!

Rendeljen Egyedi Műalkotást!

Kérem, használja az Ajánlatkérő űrlapot, amely úgy lett kialakítva, hogy Önnek minél egyszerűbb legyen kívánságainak megfogalmazása!

Természetesen van lehetősége hagyományos email üzenetet is írni, illetve állok rendelkezésére, ha telefonon szeretne információt kapni!