Karikatúra

Pasztell Karikatúra

Az élethű, színes karikatúrák mindig egy különleges kettősséget hordoznak, a kifinomult humor és az egész felületen megjelenő részletgazdag kidolgozás teszi igazán személyes és egyedi ajándékká – a Pasztell Karikatúrát.

Karikatúra típusok

Pasztell

A fotók és a leírás alapján egyedi montázstervet készítek. amikor megtaláljuk az Önnek legjobban tetsző verziót, az alapján készítem el a rajzot. Tehát Ön előre tudni fogja hogyan fog kinézni a kész rajz!

Lap méretek

Sennelier

A/4 – 210 x 297 mm  vagy  200 x 300 mm

A/3 – 297 x 420 mm vagy  300 x 400 mm

A/2 – 420 x 594 mm  vagy  400 x 600 mm

*Csak 2 hét alatt beszerezhető lapméret!

A/1 – 594 x 841 mm  vagy  600 x 800 mm

A/0 – 841 x 1189 mm vagy 800 x 1000 mm

Rendelési idő

Elkészítés

Legalább 10 munkanappal előbb* keressen, mint ahogy a kész munkát szeretné.

Végső határidő 5 munkanappal előtte*, de az + 30%.

*(Érdemes számításba venni az esetleges postázási időt is.)

A megadott intervallumok szabad kapacitás esetén értendőek! Előfordul, hogy hetekre előre tele vagyok megrendelésekkel!

Csoportos képek - Tablók készítése esetén 3-4 héttel hamarabb keressen, mint ahogy a kész munkát szeretné. Ehhez szükségem van szintén egy nagy felbontású csoportképre vagy minden személyről külön fotóra.

Fotók beküldése

Milyen fotót küldjek?

A látványos és részletgazdag kidolgozás feltétele a nagyfelbontású fotó, amiről rajzolhatok.

Szükségem van egy vagy több jó minőségű fotóra elektronikus úton - ez a kívánatos megoldás.

De ha másképpen nem megy postán is küldhet *nyomtatott fotót - ezt a kész munkával együtt visszajuttatom. (*a minősége korlátozott!)

Kérem a kiküldött árajánlat elfogadása esetén csatolt fileként válasz e-mailben* elküldeni: holecsko.janos@portrekeszites.hu

*Fontos tudni, hogy a közösségi médián keresztül küldött fotókat a rendszer letömöríti, így veszítenek a felbontás minőségéből!

*Fontos tudni, hogy akár különböző fotók montázsából is össze lehet rakni egy családi képet! Nem lehet akadály, ha mindenkiről csak külön-külön készült jobb kép...

Mindenképpen egyeztessünk - nincs veszett ügy! Látnom kell a fotót/fotókat - gyakran megoldható, hogy javítsak a minőségén!

Keretezés

Minőségi, igényes

A rajzokat igény szerint keretezéssel együtt juttatom el Önhöz.

Hagyományos: tetszőleges méretű, színű és profilú szögletes fa keret, minőségi paszpartura karton, sima vagy tükröződésmentes üveggel.
Kerekített: korlátozott méretű, színű és profilú kör vagy ovális fa keret, minőségi paszpartura karton, sima vagy tükröződésmentes üveggel.
Üveglap: tetszőleges méretű sima vagy tükröződésmentes üveglap, minőségi paszpartura karton, farost hátlappal.

*A választott keret típustól függően 1-4 napot vehet igénybe.

Postázás

MPL Futár

A rajzokat az MPL csomagküldő szolgálatával juttatom el az elkészítést követően 1 napos csomagküldéssel rajzhengerben, így garantálva a gyors és sérülésmentes kézbesítést.

Amennyiben keretezve randeli meg a képet a csomagot Törékeny kezeléssel gondosan csomagolva adom fel szintén 1 napos csomagküldéssel garantálva a gyors és sérülésmentes kézbesítést.

Rendeljen Egyedi Pasztell Karikatúrát!

Kérem, használja az Ajánlatkérő űrlapot, amely úgy lett kialakítva, hogy Önnek minél egyszerűbb legyen kívánságainak megfogalmazása!

Természetesen van lehetősége hagyományos email üzenetet is írni, illetve állok rendelkezésére, ha telefonon szeretne információt kapni! 

Tekintse meg egyéb kínálatunkat ebben a kategóriában

További Szolgáltatások

Digitális Karikatúra

Karikatúra

Grafit Karikatúra

Karikatúra